Degerliyorum

OFİS PROJELERİNDE FİKİRDEN İŞLETMEYE "PY OFİS" 28.06.2013

OFİS PROJELERİNDE FİKİRDEN İŞLETMEYE "PY OFİS"

Ofis Fit-Out/Dekorasyonu, işinizde sürdürülebilir başarıyı sağlamanın en temel unsurlarından biridir ve sıradan bir ofis dekorasyon sürecinden çok daha kapsamlı bir süreçtir.

Bu süreç, Şirketinizin gelecekteki iş akışını hedefleyen bir mekânsal planlamadan, kurumsal kimliğinizi yansıtan iç mimari tasarıma, yer seçiminden fit-test ve kiralama sürecine, tedarikçi ve uygulama proje yönetiminden yeni ofisinize taşınmanıza kadar devam eder.

Ofisinizi kiraladıktan sonra, mümkün olan en kısa sürede sorunsuz yerleşebilmenize olanak sağlayacak en önemli unsur; onlarca farklı uzmanlık ve tedarik faaliyetini tanımlı bir bütçeyle uyumlu olarak yönetmek üzere, “fikirden işletmeye” olarak tanımlanan “tek sorumluluk noktasından bütünleşik bir yönetim” anlayışının benimsenmesidir.

Proje Yönetim A.Ş. ve KuzeyBatı Gayrimenkul A.Ş., bu amaçla güçlerini stratejik bir ortaklıkla birleştirmiş ve farklı ölçek ve niteliklerde iç mimar iş ortaklarını da ekibe dahil ederek, bu iddialı süreci en hızlı ve en ekonomik çözebileceğiniz kurumsal bir yapı oluşturmuşlardır.

www.pyofis.net bu konuda ihtiyaç duyacağınız, her türlü bilgiyi online sağlamanın yanı sıra, sizi en kısa sürede hedefinize ulaştıracak organizasyonel desteği verebilmek üzere yapılandırılmıştır.